Didemnil35 Bebeğime yenidoğan hastane çıkışı almak istiyorum 10 lu set aşırı pahalı her yerde 1.500 tl diyen var daha çok isteyen var sadece bir iki kere giyecek o parayı vermek istemiyorum bütçemi de zorlar zaten yok mu maliyetli bir yer bildiğiniz
Phyloo Didemnil35 bence set yerine toplama al mesela ben e bebek jungle tulum aldım aynı modelden altlı üstlü takımda buldum onu koycam sete gerek yok benim fıkrımce
Phyloo Didemnil35 https://hizliresim.com/88ko1n4 bunu aldım aynı modelde altlı üstlü buldum bu şekilde yapcam bütçe olmadığından değil ama bı kıyafete bir sürü para dökmeye gerek yok bana göre 🤷♀️
Didemnil35 Poyraz07 bende bakayım trendyoldan ama yorumların bazıları gerçek değil ya güvenemiyorum bir iki kere sipariş verdin kalitesi aşırı kötüydü
Phyloo Poyraz07 yok kız 650 lira tuttu bıde ben muslın kundak aldım metrelik kumaş aldım diktirdim normal kundaktn biraz büyük diğer kundaklar ilk çocukta cok terlettı bu şekilde kullancam
Didemnil35 Poyraz07 işte hastaneye vermek için battaniye şart mı bilemedim ondan bir şey olsun istiyorum
Didemnil35 Kuboss06 şimdi baktım geçen gün ablam almış baskıları çok kötüydü en kötü düz renk alırım baskı olmadan
Didemnil35 Phyloo çok güzel ama hastaneye vermek için şey vermek gerekir mi onu düşünüyorum yani battaniye falan olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum
ddefnos Didemnil35 canım ilkebebe var siteside var her bütçeye göre var 600e de var 2000 lirayada hangisini seversen ürünleri güzel oluyor genelde ama ebebek uygun oluyor her bakimdan mağazaya baktin mi
myangelson Didemnil35 ben trendyoldan 650 TL miydi neydi o fiyata aldım gayet de kaliteli bebeğim biraz minik doğdu şuan 5 kilo hastane çıkışları hala oluyor 😅😅
Minnakpopus Didemnil35 Alıp kullananlar tabiki var ama ben 10 lu takımları aşırı gereksiz buluyorum. Normal cigitten bi takım aldım bide müslin tamam içinede zaten çıtçıtlı zıbın yeterli. Dünde müslin bi tulum şapka eldiven sipariş ettim uygun fiyatlıydı yeterli yani
Didemnil35 Minnakpopus bende hastaneye battaniye vermek gerekir mi onu düşünüyorum yani set olarak orada bir kafam karıstı
duygu7 Trendyolda uygun fiyatlı setler var ama ben de set almayı tercih etmeyip uygun ve kaliteli gördüğüm takım ve tulumlardan aldım renklerine de uyumlu battaniyelerle tamamladım
Didemnil35 duygu7 uyduna bulamazsam bende öyle yapıcam artık set aldım birkaç tane ama battaniye gerek mi aynı model mi olmalı o noktada tereddütteyim
Edafmo Didemnil35 ben trendyoldan parça parça aldım. Müslim alt üst takım şapka eldiven şeklinde 690₺ ye. İsimli battaniye ve takı yastığı da 730₺ ye. Müslim takımı gros shoptan, battaniye ve yastığı da tinykidsdesingdan
Didemnil35 Edafmo ne kadar güzel aldıklarınız benim bebeğimin daha adı net değil güzel günlerde kullanın bende bakayım oraya
Ayse3434ay Didemnil35 tiny lamb dan aldım siteden aldım beyaz takım hersey var ıcınde çok kalıtelı 850 aldım kupon falan verıyor onerırım
Nilayy95 Didemnil35 ben 10 lu almadım e bebekte vardı 500 tl civari. Üst alt şapka eldiven. Zaten battaniyesini vs ayrı olarak alıyorsunuz dediğiniz gibi gerek yok o kadarına. Birde içine çıtçıtlı zıbın koydum. Ebeye verileceklere hazırladım
Didemnil35 Nilayy95 işte bende hep 5 set aldım ama battaniye Müslüman yok gerek olur mu onun kararsızlığını yaşıyorum
mervee123_ Didemnil35 minicity diye bir uygulamadan aldım fiyatları da uygundu birde ürünleri kaliteli bakabilirsiniz inşallah artmamıştır ben 11li hastahane çıkışı 700 TL ye aldım