Nymom Canım anneler merhaba hamileliğinizde veya hamileliğiniz boyunca hangi vitaminleri hapları kullandınız? (Doktor önerisi ile) Veya birebir eczaneye gidip istediğiniz hap vitamin oldu mu ?
5_erkek_annesi Nymom Oroferon demir ilacı Pregnom max vitamin Ocean exrtamag magnezyum Rennie duo mide ekşimesi için 25 haftadayım
tahamommy Nymom ocean mummy vitaminler var içerisinde Ocean extramag magnezyum İkiside temiz içerik başka bişeyede ihtiyaç duymadım
Kuboss06 Nymom (Decavit) hamileliğimin başından beri kullanıyorum. 16. Hafta da (Ferrum) demir ilacı kullanmaya başladım. 24. Haftada da doktorum (Devit 3) yazdı ama onu kullanamıyorum Haftaya geldim (magnorm) magnezyum kullanıyorum
Nymom  Doktor bana bunlari önerdi bunlari kullanıyorum ama demir hapım bitmek üzere şuanda 16.haftamdayim
ftmdyn22 Nymom ilk 3 ay folik asit bir tane daha vitamin hapı vardı onun adını hatırlamıyorum kullandım şimdide omega 3 yazdı onu kullanıyorum kasık ağrım ve kasılmalarım olduğu için ayrıyeten Protestan ve magnezyumda kullanıyorum