Deryayurt Yesimegece Allah’ım razı olsun inşallah güzel duaların için çok teşekkür ediyorum sonucu bekliyorum öğrenir öğrenmez yazicam hemen inşallah güzel haberler veririm 🙂
Deryayurt Yesimegece 144,1 çıktı sonuç canım şükür iki gün sonra bidaha kan vericem umarim sağlıkla ilerler 🥰
Deryayurt Kızlar 144,1 çıktı sonuç hamileyim 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun rabbim bu güzel haberi almayı isteyen herkeze nasip etsin inşallah dualarimdasiniz ♥️
Busranur_mnts Deryayurt amin canımmm ay sevindim sağlıkla büyüsün bana da dua et pcosum 2. klomen kullanımım bekliyorum adet zamanımı
Yesimegece Deryayurt yaaa maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevindim 🌼🙏🏻sağlıkla ilerlesin kolaylık ile gelsin miniğiniz hersey cok güzel olsun 😍🙏🏻
Deryayurt etkafa 144,1 çıktı sonuç canım iki gün sonra kan testini tekrarlicam umarım sağlıkla ilerler 🥰
Deryayurt etkafa inşallah canım teşekkür ederim sende böyle güzel bir haber alırsın inşallah dualarimdasin ☺️
Deryayurt Sesdeneme belirtim sadece göğüs hassasiyeti dokununca acıyor bide ara ara ama çok sık değil adet sancısı gbi bel ağrısı oluyor başkada bi belirti uok