Bet1626 Bursa’da şehir hastanesinde hiç kontrole gitmeden randevu almadan. Direkt doğum anında şehir hastanesine acilden giriş yapsam alırlar mı? (35.haftadayım randevu bulamadım sistemde)
Kikiriki Bet1626 almamazlık yapamazlar ama siz randevu kovalayın mutlaka bilgileriniz hastane sisteminde olsun
Yasemen16 Bet1626 haftanız gelmis zaten bi defa aldığınızda 2 haftada bir sızı çağıracaklar insallah bulursunuz 🤭
Bet1626 Yasemen16 normalde özele gidiyorum ama bayramda doğurucam çok yüksek ihtimal doktorum bayramda izinde olacak çünkü. hangi saatlerde mhrs de bulabilirim acaba randevuyu bilginiz var mı?
Bet1626 Poyraz07 sanırım yoğunluk olursa öyle yapıyorlarmış hangi saatlerde mhrs de bulabilirim acaba randevuyu bilginiz var mı?
Poyraz07 Bet1626 saat olarak evet sabah 10diyorlar ben hergün bakıyorum genelde bulamazsam mecbur başkasına alıyorım
Busranur_mnts Bet1626 rica ederim sağlıkla kolaylıkla doğumunuz olur inşallah ben de klomen kullandım beklemedeyim bana da dua edin <3<3
Bet1626 Busranur_mnts Amınn inşallah teşekkür ederim. Sizin de sağlıklı bir şekilde tez vakitte istediğiniz sonuçlarınız olsun 🤲🤲
Bet1626 bereninannesi__ bende başka bir devlet hastanesine gidenlerden duymuştum ama sadece şehir hastanesi için. Talep çok oluyormuş odaları yeterli gelmezse diye