Ecerg Kızlar Dikili tarafında oturuyorum 11 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım aranızda fiyat ve tavsiye açısından bilgilendirme yapabilecek olan var mı? Bir de Konak Bornova Vs tarafları olsun istemiyorum. Zaten bulunduğumuz konum epey uzak maksimum Karşıyaka tarafına kadar o yolu çekebileceğimi düşünüyorum. 🙈💜🤗
Asiyyeee Ecerg eğer karsiyakadan biraz daha aşağı inebilirseniz bayraklı mono sağlık Opr dr hasan Ulaş Başyurt doktorumu tavsiye ederim okadar yolu gelmenize değecek bir doktor kendisi😊
ozgeya Ecerg Medicalpark Hastanesi’nde Volkan Emirdar ile doğum yaptım ve aşırı memnunum doktorumdan.tavsiye ederim.
Ecerg Asiyyeee canım tavsiyen için çok çok teşekkür ederim 🤗 geçen gün ücretleri öğrenmek için aradım orayı sadece muayene ücreti 450,00tl dediler inan öyle olunca doğum ücretini bile sormaya korktum açıkçası 🙈
Asiyyeee Ecerg sanirim ocak ayi ile birlikte fiyatlar değişmiş bilgim yoktu canim ben ayni zannediyorum inşallah gönlünüze göre bir doktor hastane denk gelir 🙏🏻🤗
Ecerg Asiyyeee inşallah canım ya yine de yardımlarınız için çok teşekkür ederim ❤️ epey fiyat artışı olmuş hemde🙈