keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 İlkkde sbaah erkendne gidip randevu alıyordum ben o zaman bakiyordu mecbur hata randevusuzda bı kaç kere girmiştim son zaman denk geldim ama sansima Bu arada yaşı uzun olsun ♥️♥️
Mrvsmt2502 keyfimin-kahyasi-misin evim uzak çok erken gidemezdim mhrs den alıyordum oda iptal oluyordu gidip anlattım kaç kere rica ettim ama bakamam dedi tanıdığı halde hep ona muayene olmuştum ama Randevusz bakamam dedi bana hep. Amiiin inşallah hepimizinkinin yaşı uzun olsun sağlıkla büyüsünler ❤️
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 O kötü olmuş 🥲Benim evimd euzak dağın başına yapmışlar gibi hastaneyi 😂😂Bide elabirent gibi gitsne çıkmak zulüm arabayı kaybettik biz akc kere otoparkta 😬 Amin canım 💞💞
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 gereksiz büyük ya koca koca koridrolar yerine doktor odaları falan olsa daha iyi olurdu
Anonymouse keyfimin-kahyasi-misin Sen eşittir ben hele Beyhekim’de ne zaman gitsem bi problem yaşıyorum her defasında bir daha gitmeyeceğim deyip eve yakın diye yine oraya gidiyorum 😅😂
keyfimin-kahyasi-misin Anonymouse hahaha bebe esegir hst gidiyordum Sürekli kanım kayboluyodu acilimde ilk hamileligimde dusuklerimde 🤣gitmicem diyip gidiyodum en son yıktım bunu 15 temmuza geçtim djddj ona da gitmicem dedim ama başka yer kalmadı 🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin Anonymouse sorma ya bu arada Bebeklerden fırsat buldukça hızlıca yaizyorum yazım karman corman kusuruma bakma djdk
Anonymouse keyfimin-kahyasi-misin Ayyy estağfurullah olur mu öyle şey ben anladım demek istediğinizi şehir hastanesini kastetmişsiniz 😂
keyfimin-kahyasi-misin Anonymouse ewet ewet 😂😂iki bebeyle anca oluyor 🤣Bide ben genelde bakmadan hızlı yazarım ondanda kaynaklı 🫶🏻😂
Gamzeli-bebek06 Semanuryvz memnunmusunuz benim doktorum ayrılacağı için doktor bulmam gerekiyor sezeryan için
Elegantea10 asafmom-22 merhabalar ben de konyadayım ikiz gebelik, siz doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz acaba ve nstye giriyor musunuz 😊
asafmom-22 Elegantea10 en son 30 haftalık iken gittim ilk nst’ me o gün girdim doktor 3 hafta sonra gelebilirsin herşey normal dedi şuan 33. Haftadayım perşembe randevum var bundan sonra daha sık giderim sanırım 37. Haftada doğum düşünüyor doktor hanım çünkü
asafmom-22 Elegantea10 Yok hayır bakmadı bildiğim kadarı ile erken doğum riski yada riskli gebeliklerde bakılmıyor mu