Kalbimde Kızlar 11 haftalık hamileyim sanki karnım böyle yumuşadı küçüldü gibi biliyorum bu zamanlarda karnım çıkmaz ama vardı sanki sertti biraz bu ikidir ishal gibi oldum açıkçası bagırsaklarım boşladı ondan mı diyorum korkuyorum 🥺
_Gizem__98 Kalbimde korkma normal durum ben 27.haftadayım hala daha karnım bi yumuşuyor bi sertleşiyor değişiyor sürekli
xLucy Kalbimde yaa bu sabah ben de aynı şeyi düşündüm kaç gündür sertti karnım bugün bir yumuşamış geldi 😊 10+6 dayım ben de 🌸 göğüs hassasiyetim geçtiğinde de ertesi günü doktor randevum vardı sormuştum onu , belirtiler gidip gelebilir demişti 🙏🏻 ama işte ilk gebelik olunca insan her şeyde acaba mı diyor sonra gülüyorum kendime 😊 inşallah sağlıkla kucaklarız 🙏🏻
Bussbety Kalbimde merak etmeyin benim öyle çok oldu. Bazen karnım 7 aylık gibi şişerdi bazen mini top gibi olurdu.
Kalbimde _Gizem__98 inşallah iyidir canım ya benim Niğde bulantılarım sekizinci haftanın sonlarına başladı dokuzuncu haftanın ortasında bitti doktorum bana Priam mide bulantı ilacı verdi sadece iki gün kullandım çarşamba günü evdeyim diye ilacimi içmedim çalışıyorum çünkü fakat mide bulantılarım geçti ya da deprem oldu kendi evimde açıkçası koku var değil mi midem bulanıyordu kendi evimden diskinmiştim şimdi farklı yerlerde kalınca mide bulantılarım yok denecek kadar az sadece arada bir oluyor göğüslerin falan şiş ama karnım sanki biraz büyük büyüktü ve sertti böyle olunca açıkçası korktum ilk gebeliğim cünkğ
_Gizem__98 Kalbimde bende senin gibiydim ilk haftalarda en ufak belirtim gitse hastaneye koşuyordum bebişi görmeye🤣 çok haklısın endişelenmekte ama korkma boşuna stres yapma dediğim gibi ben 27.haftadayım belirtiler bi gelir bi gider canını sıkma düşünüp
Kalbimde _Gizem__98 ay valla doktorum benden bıktı en ufak şeyde yazıyorum adam kızacak en son gidemiyorum
Ayseguls_baby YouTube da bir doktoru dinlemiştim ilk 3 ayda karın büyümesi ödemdir hormonlardan dolayı vücut su ve tuz tutar, karın şişer, 3 aydan sonra o ödem gider karın küçülmeye başlar dedi. Muhtemelen yaşadığın bu doktorun dediği canım