crazyymom Kızlar akşama misafirim var, çocuk görmeye gelecekler eşimin arkadasi ve eşi, iyi ağırlamak istiyorum, yemek ve tatlı öneriniz varsa alırım Aklımda hunkar beğendi ve muzlu magnolia var sadece
CoolMamaMode crazyymom yemeğe mi gelecekler ?? Bence çok yorma kendini bebek görmeye geliyorlar sonuçta en hızlı kolay yapabildiğin şeyleri yap hünkar beğendiğinin yanına pilav - yoğurt ya da domates çorbası ortaya salata turşu filan yeter bence . Tatlıyı da onlar getirir zaten getirmezler mi :)) iki tatlı olmasın boşu boşuna 🤷🏼♀️ dondurma alırsınız aldıkları tatlının yanına koyarsın olmadı
crazyymom CoolMamaMode ben misafir seviyorum sorun yok aslında çaya gelmek istediler biz ayıp olmasın diye yemeğe davet ettik normalde onlar bizi bahçeye mangala çağırdılar ama hava soğuk diye kabul etmeyince onlar o zaman biz size çaya gelelim dediler oğlumun kirvesi aynı zamanda 🌸zaten annemin evi yakın o birazdan gelip bebekle ilgencek bende hazırlık yapicam
CoolMamaMode crazyymom hı anladım yakın arkadaşlarınız o zaman yemek yapmak size keyifli gelecektir sevdiğiniz kişilerse bazen bebek görmeye geliyorlar ya çat diye öyle düşündüm bi an 😅 tatlı o zaman irmik helvası yaparsınız içine dondurma da güzel olabilir öyle servis edersiniz .. Hemde hafif olur , yemek konusunda salata işte turşu belki havuç tarator yeterli olur gibi yemekler de hünlar beğendiğinin yanına bi pilav güzel yakışır bence kuru dolma yerine ama yine de siz bilirsiniz ♥️ yemekler de çok doyurucu olduğu için mercimek çorbası demedim tel şehriye ,domates çorbası kaşar konulur ortaya mesela öyle de güzel olabilie
AnayimBenAna_ crazyymom belen tava yapabilirsin yanına pilav tatlıda geçen çikolata soslu etimek denedim mükemmel oldu 🤭
_Gizem__98 crazyymom mercimek çorbası hünkar beğendi kuru patlıcan dolması yoksa normal dolma da olur biraz fırına atınca çok güzel oluyor birde salata ve bi kaç çeşit meze güzel olur
Alya05 crazyymom crazyymom Güveç pilav cacık Kuru dolma mantı salata Fırında tavuk Kavurma Islak kek Etimek tatlısı Revani veya irmik tatlısı
Ayseguls_baby crazyymom Mercimek veya domates çorbası Hünkar beğendi Pilav 1 yoğurtlu bir de mevsim salata Tatlı Yeterli bence ek olarak kuru dolma ortaya aparatif olabilir
NereyeKoyduysanOrdadir crazyymom hünkar beğendi yerine tas kebebı ya da et sote de olabilir. Onun dışında mercimek çorbası, pilav ve zeytinyağlı olarak da fasulye olabilir yanına. Ortaya da mevsim salata, yoğurtlu cevizli kereviz salatası. Tatlı olarak da kıbrıs tatlısı.
Sevilla Etli yerfıstıklı pirinç pilavı cacık Yaparsan öncesinde çorba Tatlı olarakta istediğini yap canım