prensannesiii_ Kızlar 3. Ay’ımdayım bu zamana kadar kusmam pek olmadı ama şuan ara ara sabah aç karınla yeşil acı su kusuyorum bu normal mi,aranızda bunu yaşayan var mı
Innerglow prensannesiii_ ay safra suyu o ya ilk gebeliğimde benim öyleydi kusunca hemen su içme canım bişey de yeme dinlensin yarım saat sonra ye
Eslem2112 prensannesiii_ çok normal cankm hele hele sabahları oluyor bişey yiyip içemedipim zaman öyle olurdum acı yeşil su oda safra suyu bi sorun yok cnm normal 🙏
Esmaaaaaaaaaaa prensannesiii_ ben uzun süre öyle kustum aslında daha iyi çünkü bir zaman da yemek yedikten sonra kusuyordum. O yeşil ağ diyorlar çıkınca daha da rahatlatıyor en azından benim öyle oldu
Esmaaaaaaaaaaa prensannesiii_ kesinlikle daha rahat besleniyorsun , benim yemek yerken oluyordu yedikten sonra oluyordu yediğini çıkarmak daha kötü
LeylaAB prensannesiii_ ayy kusmazsan daha kötü ben sabah onu çıkartınca gün boyu bulantı çekmiyordum çok seviniyordum 30 hafta olduk hâlâ ara ara olur midem rahatlıyor onu çıkartınca