hediyei 9+5 de kalbi durduğu için kürtaj oldum aradan 9 gün geçtikten sonra göğsümden şeffaf bir su benzeri bir şey gelmeye başladı dün kadın doğum doktoruna sordum genel cerrahiye yönlendirdi bu durumu yaşayan var mı acaba
mavideniz9696 hediyei hormon baksalardı keşke prolaktin değerin yükselmiştir genel cerrahi ne yapacak ki ? Devlete mi gittiniz başlarından savmışlar gibi geldi
Grimsi hediyei benim olmuştu 11 haftalıkken kürtaj oldum sarımsı gibi bı sıvı de mi Sıkmayın müdahale etmeyin kendi kendine gidiyor geri hormonlardan süt gibi geliyor
Kubusnn Rusapolat 9+5 de süt olmaz ki :/ prolaktin hormonu yükseldi sanırım benim arkadaşım hamile olmadığı halde geliyordu tedavi oldu
hediyei mavideniz9696 hayır doktorum özelde genel cerrahi bir görsün dedi sonrada hormon bakalım dedi
Cesie Bende 16+5 te kaybettim birkaç gün önce ve göğüslerim patlayacak gibi ağrımda çok süt bezlerinden muhtemelen. Genel cerrah meme muayenesi ve ultrasonla bakar ama hormonların etkisinden olması çok yüksek bence. Benden henüz sıvı gelmedi