Melimone Bebbekkk yok gitmedim şuan ikinci adetimi oldum sizin ne kadar oldu kürtaj olali. 16+3 te kaybettim büyük olduğu için olabilir diye düşündüm bakalm regl bitince nolcak gerçi haftaya randevu aldim
Bebbekkk Melimone bende 16 haftalıkken kürtaj oldum. İlk adetimi ayın 22sinde oldum ama halen lekelenmem devam ediyor neden olduğunu anlamadm bende
Cesie Bebbekkk bende dün doktora gittim pıhtılaşma gördü kan söktürücü verdi. Kürtaj olalı 10 gün oldu hafif kanamam oluyor ilaçlada o pıhtılaşmayı atarım umarım
Melimone Bebbekkk reglimin 6. Günü bugün bakalm salı günü Dr ne diycek yazarım sana. 28 Şubat’ta kürtaj oldum ben pedsiz bı günüm geçmedi şuana kadar dhhd
Nesli664066 Cesie 5 gün az az oldım sonraki adetim 35 gün sonra oldu 7 gibi n oldu çok yoğundu sonra düzene girdi 28 günde bir oluyorum 5 gün kurtaran önce 4 gün olurdum
Bebbekkk Cesie yok ben kürtajdan sonra yaklaşık 40 gün lohusa gibi kanama yaşadım. O bittikten 10 gün falan sonra normal adet oldum. Adetim 1 hafta sürüyor normalde ama 2 haftadan fazla oldu lekelenmeler aynı şekilde devam ediyor
Cesie Bebbekkk geçmiş olsun çok peki siz kaç haftalıkken kürtaj oldunuz ? Benimkiler 16+5 te 5cm açılmamla beraber kanamayla geldiler suni sancı falan verdiler. Direk kürtaj olmadım