yildizkaradag ikibebelianne-M evet elbiseler aşırı dar internette hamile abiye diye arattığımda da doğru dürüst bişey çıkmıyor 😅
ikibebelianne-M yildizkaradag h&m de güzel hamile elbiseleri var cok uzun degiller ama fikir olabilir
yildizkaradag Sudence_ ya çok tatlısınız evet biliyorlar artık ama ne bileyim ufak bir göbek hoş durmaz diye düşündüm 😅
Sudence_ yildizkaradag akşamları yemekten sonra falan 2 kat oluyor benim karnım sizin de öyleyse o haftada hamile göbeği gibi durur😂
yildizkaradag mavideniz9696 hahahahah göbek tam çıkıyor diktirirseniz bir model bulup çok tatlı duracaktır sizde hazır bulmak biraz zor♥️
yildizkaradag Sudence_ hahahah benim ikinci gebeliğim erken çıktı biraz ama göbekte vardı bende biraz oğlumdan kalma iştahsızlık var şöyle oturup ağız tadıyla yemek yiyemedim ki 😂 varsa yoksa peynir domates salatalık başka bişey yiyemiyorum 🤷♀️
ErsBegAs yildizkaradag Aslında karnınız henüz çıkmayacağı için bir iki beden büyük normal abiye de alabilirsiniz hamile abiyesi olmasına gerek yok
yildizkaradag ErsBegAs evet evet öyle normal elbiseye sığamayacak bir kilom yok zaten 57 kiloyum ama model olarak karar veremiyorum abiyeler çoğu saten ve belden oturtmalı ister istemez göbek hoş durmuyor 😅
ynzl yildizkaradag yaa benim de 13 haziranda kardeşimin düğünü var nasıl elbise bulacağım diye kara kara düşünüyorum çirkin bir şey almak istemiyorum :((