Gazelllll Gebeliğiniz boyunca D3 -magvital- feramat -balık hapı ve kalsiyum gebeliğiniz boyunca kaç paket bitirdiniz acaba
ddefnos Gazelllll yani saymadım ama multivitamini her ay aldim her gün kullandim magnezyumu her gün kullanmadim çok kasilmam olduğunda iciyordum dvitte her ay aliniyor
ErsBegAs Gazelllll Magnezyum 6. Ayımdayım 2 paket bitti. Gaviscon rahat bir 10 kutusu vardır. Multivitamin (Pregnom Max) 60lı kapsül 2 paket bitti. Demir ilacı 2 paket bitti ve dvit günde 3er damladan henüz bitmedi 🥹😍
Gazelllll ddefnos d3 hergün 10 damla atmama rağmen 26 haftalık gebeyim daha yeni ikinci kutu bitecek illaki istemeyerek te olsa atladığım günler var ama sanki az kullanıyorum gibi
Tugtugca ddefnos merhabalar doktor kaçıncı ayda yazıyor bu ilaçları acaba yoksa biz kendimiz mi alıyoruz
Gazelllll ErsBegAs 4 aylıkken verilmişti bir paket bitirdim hepsinden ikincilere geçtim ama ikincilerde daha var ikinci pakette biraz saldım ondan dolayı kalsiyum düşük çıktı biraz
Talentedmom Gazelllll ben saymadım sürekli bittikçe yeni kutusunu alıyorum doktorum da devam et diyor
Gazelllll Talentedmom en iyisi çünkü bu vitaminler anne sütüne kdr etkiliyor dişlerim sızladı bir gittim tüm değerlerim yerlerde oda bir hafta vs belki düzenli kullanmadım
Talentedmom Gazelllll bebek senden beslendiği için vitaminleri hep çekiyor o yüzden mutlaka ara vermeden kullanmalısın diş ağrısı çekmemek için de mutlaka günde 2 kase yoğurt tüket