Guzelanne56 Falan ha ha ha kız ne yapayım doğdu yine göremiyoruz doğru düzgün 4:30 aylık oldu hanımefendi yüzüne kapatıp duruyor hala da çekiştiriyoruz onu görmek için
buse2507 Seyda2323 Ayy en azından cinsiyeti öğrenmişsin kız😂 bende bilsem ufaktan kıyafete başlayacağım
Falan buse2507 unisex takılyom zoruma da gitti bugün de daha napim bir ay sonra başka hastaneye gitcem eşim özele gidelim bile dedi ben depresif olunca dedim o parayı bana versen çocuğa neler almam🤣
Falan buse2507 kız kendi kendime gülüyorum spagetti yaparken kafayı kırdım yani djdj erkek demişti yine erkek dese veya da kız tamamdı ama sormayı unuttim işte
buse2507 Falan Kız helal olsun sana yatağa yatar yatmaz cinsiyeti ne diye sordum adam da direk arkası dönük diyince yapmayın yaaaaa diye istemsiz bir bağırdım kahakjhwkskjs
Seyma63_ buse2507 yok canım ben kötü bir hamilelik geçirdiğimi için çok gitmedim hastaneye 7 haftalık-12 haftalık-17 haftalıkken gittim son gittiğimdede sormayı unutmuştum 20. Haftada gittiğimde kızım olduğunu öğrendim🌸🌸🐣🐣 ilk gebeliğim bu arada
Alismomss Ay bende 15 haftalık olacagım 14 haftalıkken gittim doktor sırtı dönük dedi. Göstermedi malesef, ama oğlumda 11+4 haftalıkken direk erkek dedi ve hiç değişmedi. Bu bebem daha nazlı anlaşılan🤣 inşallah haftaya görebilirim🙈
Alismomss @buse2507 inşallah canım bu arada benim adımda buse memnun oldum🙈😅 benimle birlikte 2 kuzenimde hamile biri bu ay doğum yapacak cinsiyeti kız diğeri 19 haftalık hala göstermedi cinsiyeti ama kızlar nazlı oluyor diyorlar genelde ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlar da önemli olan o🥰