MervEslinArden Casper23 Normalde 39 da alcam dedi ama sancılarım oluyor nst falan da bariz var şuan 36′ım bitmesini bekliyoruz 8′inde kontrol var çok geçmeden alır
rosatue MervEslinArden sancı şiddetleriniz ne acaba? Benim düzenli 25-30 aralarda 40-50. Doktorum 38e gün verdi bu sebeple 39 uygun görmedi.
MervEslinArden rosatue 30-50 arası çıkıyor 40 dedikten sonra beni aşırı yoruyo kasılmalar karnım taş gibi oluyor 30 un altına düşmedi açılma yok su gelmedi diye bekliyorum bakalım
Pelinbb Casper23 39. Hftayı Bekleme taraftarı doktorumuz sorun olmazsa bu zaman için planladık bakalım
Trendyfa @Casper23 merhaba doktorunuz kimdir acaba ben de 37de doğum istiyorum bel ağrılarımdan dolayı ama doktorum yanaşmıyor😥
DENIZ_55 Minerva_ murat hakan aydin kusura bakma pek aktif değilim bebeğimle ilgileniyorum huniler geziyor kafamda🤣🤣🤣
Derya034 Casper23 38+ 3 de almışlardı cnm o bile erkendi yani solunum skıntısı yaşıyo bebekler 39 daha iyi bence bu doğumum da öyle yapacaz bi aksilik çıkmazsa
Minerva_ DENIZ_55 yok ne kusuru :) allah kolaylıklar versin. Bende aynı doktora gidiyorum. Ameliyatıda kendi doktorumuz yapıyor ozaman. Kaçıncı haftada oldunuz? Hastane nasıl özel oda var mı bunlarıda merak ediyorum aslında