Kbr-cnbrc Merhaba hanımlar anne bebek omuz çantası arayışındayım çok büyük birşey istemiyorum hem hastane de kullanacağım hemde günlük kullanımda işimi görecek çanta arayışındayım makul fiyata kaliteli omuz çantası alanlar nerden aldınız söyleyebilir misiniz
Nilayy95 Kbr-cnbrc trendyolda Happy mom kendi satıcısı olduğu çantası var çok güzel . Bi bakın isterseniz.
Aleyna-K Kbr-cnbrc Civil den aldım bende anne bebek bakım çantası henüz kullanmaya başlayamadık temmuzda başlıycaz inşallah ama çok kullanışlı bir çanta ben 1299 TL ye almıştım indirimden. Civil de Kujju Oslo anne bebek bakım çantası diye geçiyor. Şuan 1200 hatta 😂
Deleted33000 Kbr-cnbrc bende Trendyol dan aldım saatlik indirim yakaladım 750 TL olanı 320 ilraya aldım çok da beğendim işimi fazlasiyla görür kaliteli de çıktı
busraturan Kbr-cnbrc merhaba ben trendyoldan Lucina marka oslo bakım çantasını aldım gayet kaliteli ve kullanışlı gibi duruyor kullanmadık henüz doğuma daha var. https://ty.gl/l79hklt70k2zm
Girlmama Kbr-cnbrc hummeldan hosuma giden bir sirt cantasi almistim icine de biberon ısı koruyucu fazlasiyla yetiyor anne bebek cantlalari hem gereksiz pahalli hem cok cirlin hem de bir sure kullanilabilecek bir canta
Kbr-cnbrc Girlmama ilk çocuğumda da almıştım rahat 3 yaşına kadar kullanmıştım aslında biyere kalmaya gidince falan çok lazım oluyordu