Datlum Kızlar bu haftalarda benim gibi olanlar var mı magnezyumda kullanıyorum berbat durumdayim uyuyamıyorum bacaklarım felaket ağrıyor dayanılmaz şekilde
Biranne_197 Datlum bende de o şekildeydi özkaynak doğal maden suyu içip öyle uyuyorum sabaha kadar uyuyorum sadece gece lavaboya gidiyorum deneyin isterseniz
anneoluyorumm13 Datlum kaderdaşımm bende 27+5im bütün gece bel sırt ağrısından uyuyamadım 2 gündür magnezyumu içmeyi unutmuştum o yüzden mi acaba diyorum
Deleted33000 Datlum dikkat et canım bende de o haftalarda ağrılar başladı şu an 31 haftalık olduk bacaklarımda varis çıkmış onlar ağrı yapıyor galiba magnezyum da kullanıyorum hatta dozunu da artırdık ama nafile
Datlum Nilayy95 benim kan testimde de eksik çıktı magnezyum ama sezeryan olacağım için arttırmiyor dozunu
Datlum anneoluyorumm13 canım ben özellikle gece yatarken içiyorum ona rağmen ağrı çekiyorum maden suyu her gün içiyorum düzenli yürüyorum ben buna rağmen böyleyim sende dikkat et bunlara belki sana fayda eder
Datlum Deleted33000 varis görmüyorum şuan ama hiç durmadan ağrı yapıyor rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin bebislerle cidden artık çok zorlanıyorum