Hurem76 Merhaba hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeklerimiz, kızım 3,5 yaşında kısmetse yine bir kızımız oluyor, 20 Mayıs dedi doktorumuz, çok da bir şey kalmadı, hamile olduğumu kızımın doğum gününde öğrendim🥲 zaten daha öncesinde kardeşim burada diye karnımla konuşuyordu, komşumuzun bebeği olduğu için ondan etkilendi diye düşündük hep, neyse öğrendiğimiz gün güzelce anlattım, doktor kontrolüne bir kaç defa birlikte gittik, henüz hiç telefon vermediğim için evde albümlerimizde olan fotoğraflarda kendi bebekliğini gösterdik babasıyla, geceleri masal okuma rutinimizde bazen kardeşi olan hikayelere denk geldiğimizde örneklendirdik, 3 görümcem var halaları bayramlaşma esnasında baban bizim kardeşimiz bak ne kadar mutluyuz, çok seviyoruz birbirimizi gibi cümlelerle destekledi, kuzenleri zaten büyük ve en net örnekleri, yani çok aşırı baskı kurmadan, günlük rutinlerimizde konusu geçti, karnım büyüdükçe tabi bir dönem kıskançlığı başladı, ‘kardeşim seninle ben de sizinle uyumak istiyorum’ dedi, sancısız o evreyi de atlattık, çok sürmeden kendi odasına döndü 🥲 pazartesi en yakın arkadaşımın doğumu var, oraya da birlikte gideceğiz, bakalım tepkileri ne olacak, orada çünkü sıra kardeşinde diye anlatırız, bazen çok endişeli oluyorum ama eşimin desteği ile geçiyor, umarım hepimiz doğum sonrasında da güzel geçirelim 🙂🤲🌸