aleynaozalpp14 Kızlar iyi geceler kafamda bi soru var şimdi ben bu gece itibari ile 34. Haftama girmiş bulunmaktayım çok az zamanımız kaldı doğuma neredeyse ama şöyle ki her bebek 40 haftalıkken yada 38-37 iken gelmiyor daha erken gelen bebekler oluyor 34-35 itibari ile benimde ilk gebeliğim sanki karnım biraz aşağı düşmüş gibi hissettim otururken aşağıda gibi bide ayaktayken bi bakarmısınız fotoğraf koyuyorum sizce normal mi bana mi öyle geldi 
Girlmama aleynaozalpp14 gogus kafesinin alti gobek sisliginin basladigi yer dokununca bosluksa ve yumusaciksa dusmusur
Meliok aleynaozalpp14 yok canım düşmemiş bence endişelenme:) benim ilk hamilelğimde de karnım hep aşağıdaydı şuan ikinciye hamileyim 32+2 haftalığım yine karnım aşağıda yani bence yapısal bişey bu herkesin aynı olmuyo korkma oyüzden💓
Minik_04 aleynaozalpp14 öyle gibi duruyo ztn iler ki haftalarda yani sona doğru düştüğünde göbeğin daha net anliycaksin bebeğin büyümüş artik sağlıkla gelsin inşallah🌸 bebeğinin aşağıya doğru olan baskilarindan ve ağirliğindan dolayi bazen öyle hissedebilirsin😊