Ksnmera Heyecanlıyım daha cinsiyeti söylemedi doktor kesin bişey diyemem daha biraz daha bekleyelim dedi sizde durumlar nasıl anneler 🌹❤️
hayalperest2310 Ksnmera 17+3 oldum bende geçen hafta öğrendim cinsiyetini kızım vardı birde oğlum olacak 🥰
Nurrvldn Bizde 2 gün önce ögrendık çok şükür kızım olucak allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
SuEr_Tu1512 Nurrvldn İnşallah banada en hayırlı olanından kız evlat nasip eder🤲🥹 Bir oğlum var Rabbim gönlüme göre versin🙏
Ksnmera hayalperest2310 benimde kızım var hayırlısıyla rabbim iki meyveden de nasip edernşaAllah ne mutlu size ne güzel
ABC1 Ksnmera hakkımızda hayırlısı valla bir yönden doğru diyor doktor şimdi biz kızım kızım diye seviyoruz farklı çıkarsa alışma süresi var bide 😀😀
Ksnmera ABC1 aynen bence oda pek emin olamadı o yüzden kesin bişey demedi en azından haftalar geçince kendini daha iyi belli eder 🤣
hoalslal Bana ilk kız demişti yüzde 80 sonra 12 hafta sonunda erkek dedi Devletteki doktor da 13. Hafta da erkek olduğunu söyledi Haftadayız net erkek 😃