Benim ikinci oldu Arkadaslar, şükürler olsun
İstedim ki anne olacaklara mühim bi tavsiyemiz varsa önden verelim..
Çünkü insan dogurunca hele ilkse bir bocaliyor, ben başlıyorum öğrendim ki ile başlayan cumlelere..
Sizin de varsa yazın lütfen..
Öğrendim ki evde bir kayıt cihazı var artık tamamen bizi örnek alıp hiçbir şeyi unutmayan.. ona göre dikkatli konuşmaya ve yaşamaya başladım.. bizde gördüğü her seyi yapıyor.. yüksek ses kibarlık vs alakalı alakasız ne görüyorsa..
Öğrendim ki bebeklerin uyku açlık agri sinyalleri var. İzleyerek daha az ağlama daha çok mutluluk
Öğrendim ki Osman gönülal diye dr yoyutubda sağlık adına her şeyi ay ay söylüyor, faydalı, izlenilebilir
Öğrendim ki ortalıkta çok iyiyim diye dolasmayacaksin gerçekten 40 in çıkana kadar mı bilmem ama bebek ve sen koza örer gibi lütfen biraz korunmada kal..
Öğrendim ki her emzirmeden sonra bir mide gazi çıkart ki gece karna inen gaz sancilari cigliklara dönüşmesin
Öğrendim ki hurma lohusa iken de yenmeli imis çocuğun ahlakı aklı iyi olurmuş, 1.de bilmiyordum sumdi yiyorum, hadisi şerif var bunla ilgili
Öğrendim ki stres olmak yerine yeni anneler bol bol bebisi koklasin, o güzel günü hayal etsin, çünkü zaman çok hızlı geçiyor ve terapi gibi mis kokuları..