10gamze Babybebi 30 yaşındayım 3.gebeliğim busefee biraz zorlanıyorum 27haftadayım bulantı başladı hassasiyet falan
Pamiramsi Babybebi 26 yaş ilk gebeliğim 26+2 haftalığız gün geçtikte zorlanmaya başlıyorum karın ağrılarım arttı 🥲 ama güzel kızım iyi olsun benim bu ağrılarım geçer 🫶🏻
Eslem2112 Minik_04 yaşımız aynıymış cnm cnm 5_erkek_annesi desene beş gelin 😂 kız bunlar kavga etse kimi tutarsan ortada kalırsın 😂😂
5_erkek_annesi Eslem2112 😂😂Allâh yardımcım olsun kim haklıysa onu tutarım yada hiç karışmam herkesten uzakta olurum herkes evinde kocasıyla mutlu olsun yeter 🥳
Bglmmrn ikibaloglanannesi ayy nasıl gidiyo peki bende 27 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var ikinciyi düşünüyorum ama çok korkuyorum 😀
ikibaloglanannesi Bglmmrn Bizim güzel gidiyor şükür. Oğlum kardeşine çok düşkün şimdiden. İlk günden beri hiç kıskançlık yapmadı gidip gelip seviyor üzerini örtüyor öpüyor🤍🧿
5_erkek_annesi Eslem2112 elhamdülillah bana yapılmasını istemediğimi ne gelinime ne başkasina yapmam Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın bizleri🥰
Talatmahir_00 Babybebi yaş 22 5 inci gebelik bir düşük iki prenses bir prensim var hayırlısıyla buda prenses olucak galiba 🤭🥰🩷
kusanne Çoğunluk ne kadar genç anne oluyor ya çok şaşırdım. 😅 Ben 32 yaşındayım ilk gebeliğim. haftadayım. Benim gibi geç anne olanlara selamlar 😂
Sukella_22 Babybebi 30 yaşındayım ilk gebeliğim, 29+3 🥰 bu hafta biraz zorlu geçiyor mide yanması, halsizlik, bel ağrısı..
QueenMommy Babybebi 27 yasındayım 1 oğlum var suan 30 haftalık kızıma hamileyim Sağlıkla gelsinler 🌸🥳