rahatdur_evladim Babybebi 25 yaşındayım 5 yaşında kızım 3 yaşında oğlum 36 haftalık gebeyim bı prensesim daha olacak Allah’ın izniyle 🍀
Yogurtlupilav Babybebi 38 yaşındayım, 2. Hamileliğim, 36. Haftadayım.. 30-33 arası doğurmak için en ideal yaş bence, tabiiki kişiden kişiye değişir ama ben o zamandaki hamileliğimde çooook daha rahattım. Yaş ilerledikçe bazı zorluklar oluyor :)
asafmom-22 Babybebi 26 yaşındayım Hatta 3. Bebişimiz 27 haftalığız 😀 3 buçuk yaşında oğlum vardı şimdi kızlarımızı bekliyoruz ☺️
5_erkek_annesi Babybebi 36 yaş 5 ci gebelik 25 haftadayım 16 yaş oğlum 13 yaş oğlum 11 yaş oğlum 4 yaş oğlum var 🥰
Ayseguls_baby Babybebi 29 yaşındayım, ilk gebeliğim, 5+5 😍 30 yaşına girdikten 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah, 30 yaş hediyem ❤️
3nmber Babybebi 31 yaşındayım 4.gebelik ilki kalp durması kürtaj oğlum ve kızım var 19+3 haftalığız ikinci kızımı bekliyorum nasipse💞
AdaEcem Babybebi yaş 35, 3. Gebeliğim 27 hafta yarın tamamlıyoruz. 2 kızım var oğlumu bekliyorum 🙏🩵 eşim de isterse 4. de düşünüyorum bazen🫣
AdaKaranfili AdaEcem diğerlerinden farkı varmı. Belirtileriniz nelerdi.nasil geçiriyorsunuz hamileliğinizini.. hayırlı olsun. Benimde iki kızım var.gonlumuzden erkek evlat da geçiyor. Kızlarımda farklı bu gebeliğim. Hiç bir belirtim yok.hamile gibi değilim sanki. Kızlarımda kusma mide bulantısı.lekelenme uyku.agri sizi hepsi vardı. Şuan hicbisey yok.
1Kubra_ Babybebi yaş 28 bir düşüğüm iki yaşayan çocuğum bu dördüncü olarak geçiyor sanırım. 13 haftalık
betullale Babybebi 27 yaşındayım Birtane kızım var ağustos da 3 yaşına girecek Bu ikinci gebeliğim 32+3 oğlum olacak inşallah ❤️🌸
Momcrn Babybebi 26 yaşımdayım 3.hamilelik 3.oğluşum korunmama rağmen oldu daha 2.bebeğim 6aylıkken hamile kaldım şimdi 22 haftalık korkuyorum valla nasıl bakıcam nasıl yeticem hepsine bi destekçim birşeyim de yok Allah yardımcım olsun ne diyim