Aymirasu Babybebi 20 yaşında kızımı aldım kucagıma suan 4 yasında şuan 24 yasındayım 2. Gebelıgım şimdi ise 9 haftalık miniğim var hepımız hayırlısı ıle kucagımıza alalım ınsallah🌸🥰
Aymirasu AdaKaranfili cınsıyetı ogrenınce banada solermsn kac haftalıksın bende kızımda cok sey yasadım bunda bısı hıssetmıyorum 9 haftalık suan
AdaKaranfili Aymirasu malesef bebegimi aldirmak zorunda kaldim ben. Hala etkisini his ediyorum. Yeri hemen dolsun istiyorum.acaba yeniden ne zaman hamile kala bilirim😢
Ozgemlym Babybebi 35 😣 2. Gebelik 10 haftalığız. Yaşlı bir hamile hissediyorum kendimi hiç hazır değilken. Enerjim yetecekmi bilmiyorum sağlıkşa gelsin tek isteğimiz bu 😊
Aymirasu AdaKaranfili çok üzüldüm canım Allah tekrar nasıp etsın ınsallah saglıklı bı sekılde bıraz toparlan cok gecmıs olsun uuzulme
brcn_yenky52 Babybebi 22 yaşındayım üçüncü gebeliğim (biri düşük) 12 haftalık olduk bugün ilk mis gibi heyecanlıyım 🥹
Sevgikaya1525 Babybebi 25 yaşındaym ikinci gebelik ikinci oğlum yolda 34 haftalık diğre oğlumda 3.5 yaşında ,♥️🥰