Gizemburcuu 33 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var. İkinci gebeliğim ve ikizlerimiz bekliyorum. 35+2 bir kızım bir oğlum daha olacak nasipse 💐
Disiaslanqs 33 yaş 6. Gebelik İlk kalp atışı yoktu Doğurdum kızım oldu 8 yasinda Kalp atışı yoktu Doğdu kizim oldu 4.5 yaşında Yine kalp atisi yoktu Şuan 17+5 9 haftalikken erkek dediler ultason goruntusune burda ki herkes erkek dedi 14+2 de gttim %80 kiz dediler Ben bir dolu bir boş Gebelik yaşıyorum
Cileklibazta 1Ali uyku problemi beni de korkutuyor Allah sabır versin düzelir inşallah kısa zamanda canım ama haklısın o gülüşün hayali bile çok güzel
Elcinbys Babybebi 30 yaş ilk gebelik 32. Haftadayım 🤗 çok farklı duygular içindeyim sevinç hüzün özlem korku
Zeynepow 27 yaşındayım, 5. Gebelik İlkinde oğlum oldu, 9 gün yaşadı. 9 yaşında bir kızım var. 7 yaşında bir kızım var. 7 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldumm. Şu an 6+0 haftalık hamileyim ❤️
mrvcermeli Babybebi 31 yaşındayım hamile değilim üçüncü çocuğumu kucağıma aldım çok şükür bir kizim oldu 2 ay 10 günlük oldu 2 buçuk yaşında kızım ve 1 buçuk yaşında oğlum var çok şükür Allah olmayanlara nasip etsin inşallah 🤲
baby_yalcin Civciv29 çok yakın haftalarımız. Yorumlara bakınca şaşkınlık geçirdim çok mu geç kaldık bilemedim 😃
Mucizemyoldaaa_ baby_yalcin bence geç değil neden öyle düşünüyorsunuz? Benimle eşim arasında 10 yaş var eşim 36 yaşında o istediği için bende düşündüm yoksa daha düşünmezdim ama bir bakıma da iyi oldu 26 yaşımdaki enerjimle 30 ve sonrası yaşlarımdaki enerjimin aynı olmayacağını düşünüyorum kendim adıma ben biraz sabırsız biriyim 😅 yoksa 40 yaşında da doğurabiliriz ilk başta düşünmeyip sonradan bebiş düşünen çok insan oluyor
kuzucugum Babybebi 28 yaşındayım (5.gebelk)1 kimyasal 2 düşük 1 oglum var 4 yaşında 27+4 bir oglumdaha olucak Allah izin verirse 🧿🙏🙏