yagmurx benim ilk gebelikte kalbi durmuştu patolojiye göndermek istedim ama devlet hastaneleri 2. Veya 3. Düşükten sonra yapıldıgını söyledi bende boş durmadım ardından tıbbı genetiğe başvurup ailemde hasta bireylerin oldugunu düşüğümün oldugu söyledim direk yapıldı sende direk ailende olmasa bile ikinci ve üçüncü gebeliğinde önlemni almış olursun ben 2 sene önce yaşadım düşük şuan ben 12 haftalık hamileyim ve yine riskli bir gebelik geçiriyorum ama tıbbi genetikte çıkan sonuçlarım iki değerim heterozigot ve kan pıhtılaşma çıktı mesela şuan doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kan sulandırıcı hapı kullanıyorum ve iğnesi kullanıyorum Oksapar. Muhtemelen bebiş ya hastaydı yada Kan pıhtısı oldugu için bilemedim vücut yeterli kanı bebeğe veremedi. Ayrıyetten de 6.7 haftadan beri progestan fitil olarak alıyorum çok kanamam oldugu için ilkinde bilgisizdim ama bunda daha bilinçli oldugum için şükürler olsun gayet iyiyiz şuanda sende mutlaka baktır ilk düşüğün olsa dahi. Birde hamile kalmadan da rahim filmi(hsg) de araştırabilirsin oda önemliymiş sonradan öğrendim ama gebelikte olmuyor bu film. Çok geçmiş olsun sizede. Yaşadıklarımı anlattım belki yardımcı olurum yada fikir olur diye. Hepimize geçmiş olsun Allahm hepimizin gönlüne göre versin.