ayseayseaysee Bebeğim 11 günlük. Biraz önce yatarken boğulmaya benzer bir sese kalktım. Ağzında kalın yapılı balgam gibi tükürük birikmiş. Ters çevirip birkaç kez vurunca birazını dışarı attı. Müslim bezle ağzının içini de temizledim. Belki yutkunma refleksi düzeltir diye emzirdim. Şimdi rahatladı. Hırıltısız uyuyor. Yenidoğanda böyle balgam gibi tükürük birikmesi normal mi? Doğduğu günlerde de hastanede olmuştu hemşireye söylemiştim ama önemli görmedi. Şimdi tekrar olunca korktum. Yarına randevu aldım doktordan
seyma0661 ayseayseaysee burnu tıkalı olabilir mi? Benim kızımın da burnu tıkanmıştı muhtemelen genzine aktı kocaman bi balgam çıkmıştı ama bidaha olmadı 50 günlüğüz
gokcekocyigiit ayseayseaysee solüsyon ile burnunu temizleyin, odayı sürekli havalandıran ve nemli tutun, ılık banyo iyi gelebilir, bol bol emzirin, bazen bebekler emme refleksi artarken de bu durumda oluyor, tabi en iyisini doktor bilir, geçmiş olsun 🌸
ayseayseaysee seyma0661 bugün sabah burnuna 2-3 damla serum damlatıp aspiratörle çektim. O hırıltıyı duyunca yeniden temizlemeye çalıştım ama hiçbir şey gelmedi aspiratörün ucuna