burcuo Serifeecenikli Özeli düşünürseniz Biruni hastanesi Serhat Şen veya Gürkan Gürsoy önerebilirim.
nur233 Serifeecenikli Esenler Medipol Sümeyye Betül hoca çok iyi bir doktor randevuları hep dolu zor randevu alıyorum
Serifeecenikli Nurellaaaaaaa1212 Konum olarak sıkıntı yok Beylikdüzü tarafı olmadığı sürece önerileri alabilirim
fatmaanuurr22 Serifeecenikli Avcılar’daki devlet Hastanesi’nde Aysun hanım var çok iyi bir doktor. Özel Anadolu Hastanesi’nde de Özcan Bey var o da çok iyi bir doktor canım
Ezgicelll34 Medipol mega sema yılmaz ben çok memnunum çok donanımlı bir doktor 3 yıllık doktorum kendisi
fatmaanuurr22 Nurellaaaaaaa1212 gebeliğimin ilk iki ayında evet ona gidiyordum daha sonra devlet Hastanesi’ne gitmeye başladım canım
Ezgicelll34 Serifeecenikli ben Sema hocaya 3 yıldır gidiyorum çok memnunum açıkçası çok donanımlı ve anaç bir kadın
Ecece440 Ezgicelll34 şema hocanın doğum fiyatlarını biliyor musunuz her doktorun farklıymış ünvandan dolayı
ayssdmrr medikalpark bahçelievler hastanesini genel olarak öneririm doktorları çok iyi, ve ilgili. ben şefik gökçeye gitmiştim orda giden herkes çok memnun, bilgili ayrıca tecrübeli baya her halinden belli
Ezgicelll34 Melike-37 onu hiç sormadım açıkçası ama hastanelerin %99 u ek ücret talep ediyor doktorun gelmesi için ama ben hastaneye de güveniyorum doktorlar bilgili açıkçası o yüzden sorun etmedim