ikiprensannesii_ Ssmombe benimde kaç gündür midem fena yanıyor acaba gebeliklemi alakali hiç böle olmazdı ama
minikpanda0_ Ssmombe bende vardı üşüme ara ara da yanma oluyordu midemde. dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.
Ssmombe Nurellaaaaaaa1212 tansiyon düşüklüğü yaşamadım ama diğer ikisi var inşallah bende gebeyimdir dua edin ne olur 🙏🏻
Ssmombe minikpanda0_ hayırlı olsun çok sevindim 🥹 kaç gün kala verdiniz kan öncesinde idrar testi yaptınız mı evde
minikpanda0_ Ssmombe adetim 1 hafta gecikti evde idrar testi yaptım anında çıktı 2 dk bile olmadan dünde kan verdim 352.88 çıktı
Yenibirisi21 Bende de aynısı aşırı üşüme midem sürekli rahatsız ve sık idrara çıkma, gögüslerde büyüme var ama nedense adet olacak gibi hissediyorum 😂 bat 6 sı, beklemedeyim
minikpanda0_ Ssmombe ben ne zaman ki kafamdan sildim hamileliği o ay oldu 1 senedir deniyoruz bu ay saldım ve oldu
zeynep3321 Benim regl öncesi nasıl kasıklarım ağrıyorsa öyle ağrıdı. 4 5 gün sürdü en sonunda şu testi yapayım negatif olduğunu göreyim de regl oluyum dedim. Testi yaptım pozitif
Dmrumrnns Ssmombe benim bacaklarım ayaklarım donmuştu bebelikte ama kimyasalmış adet olunca anında geçti üşüme
Ssmombe Dmrumrnns bende de var özellikle ellerim ve ayaklarımda genelde vücut ısısı artar diye biliyorum ama herkeste farklı sanırım