seydabal_60 Kızlar 34+3 hamileyim sezeryan olucam isteğe bağlı sizce ne zaman yapılır kaçıncı haftada alınıyor genelde sezeryanda??
Gofretinannesi seydabal_60 istege baglı yasaklandı diye biliyorum rahatsızlıgınız mı var çünkü çatı muayneside sonda yapılıyo
Duruli55 seydabal_60 bende 33+3 üm 3 Haziran da doğumum bir problem yoksa çoğu dr 38 gibi 38+1,2,3,4 alıyor değişir kızımda 38+4 de alındı bunda 38+0 da alınacak gib
Nurella07 seydabal_60 37. Haftayı geçtikten sonra yapılıyor ayrıca planlı sezeryan yasaklanmadııı arkadaşlar öyle bisey yok
seydabal_60 tecrubeliiannee doktoruma sordum ben sen ne istersen ben seni desteklerim öyle bişey olamaz dedi
seydabal_60 Gofretinannesi hayır ben kendi isteğimle olmak istedim doktor yasaklanamaz öyle bişey yok dedi
hamcokelek33 seydabal_60 doktorum 38i bekledi. 37. Haftada çatı muayenesinden sonra karar verdik. 38+5te olacağım allah izin verirse
Munisett İstege baglı sezeryan yasaklanmadı tıp merkezlerinde olmucakmıs sadece özel hastanelerde devam . 38-39 gibi alırlar doktor bebegin gidisatına göre gün veriyor bana 39.haftaya gel öyle gün vericem dedi
hamcokelek33 Munisett hayırr, hiç korkulacak bişey değil. Sadece çokkk hafif acısı oluyor, o da dayanılmayacak bişey değil. Derin nefes alıp verince hissedilmiyor bile. Ben de korkarsk girdim, 10 sn anca sürdü. Buradakiler çok abartıyor
Munisett hamcokelek33 bazı yorumları okuyunca korktum bende . Kısa sürüyormus iyi ozaman. Teşekkür ettimm
hamcokelek33 seydabal_60 hayırr, üstte arkadaşa da yazdım çok kısa sürdü, ki benim çatım dar olduğu halde ağrı hissetmedim. Sadece anlık bir acı oluyor. Detin nefes alıp verin hissedilmiyor bile
hamcokelek33 seydabal_60 insan bilmeyince ister istemez korkuyor :( ama dayanılmayacak bişey değil inanınki. Sadece kendinizi eahat bırakmaya odaklanın🥹