zeynepgunes13 Yarın 39 haftalık oluyorum. Su gelme olayı nasıl merak ediyorum. Yani anlayabilir miyim acaba idrar gibi tutabildiğimiz bir sey mi yoksa tutulmuyor boşalıyor mu birden tecrübeliler aydınlatırsa cok sevinirimm
zynpknt zeynepgunes13 tutamazsın dedi bana doktorum ordan anlarsın dedi kendini sıksan bile akar dedi
gurbette_bir_anne zeynepgunes13 39. Haftada doğum yaptım ama evde suyum gelmedi ebeler patlattı sonra ay altıma işedim yanlışlıkla demiştim 🫣onlarda yok suyun geldi demişti sonra doğum başladı zaten
Nesli006 zeynepgunes13 anliyorsunuz. Tutmak isteseniz bile tutamiyorsunuz. Benim karnimdan pıt diye ses geldi balon patlar gibi duydum. Sonra kalktm tuvlte gideyim dedim birden boşaldı tutamiyorsn. Bittktn sonra az az geldi onuda tutamyrsn
Elanurcalboga zeynepgunes13 temizlik yapıyordum hafif rutin sancılarım girdi kasılarıma oturdum dinlendim tam kalkarken suyum patladı çok fazla geldi benden öyle tutulacak sıkılacak birşey değil anlamamam mümkün değil yani sıcak bir su ve yürürken akmaya devam ediyordu bez takıp hastaneye gitmiştim. Ama bazılarının az geliyor benim çok geldi bir önemi yok azın çoğun ama için rahat olsun anlamayacağın tarzda değil
zeynepgunes13 zynpknt cok tesekkür ederiimmm bazıları parça parça geliyor vs de diyor kafam karıstı iyice
zeynepgunes13 zynpknt bu aralar akıntı cok fazla oluyor ama seffaf nişan mı değil mi onuda anlamıyorum
zeynepgunes13 gurbette_bir_anne ay güldüm allah affetsin 😆 onlar nasıl patlatıyor bu arada merak ettim
zeynepgunes13 Elanurcalboga evet cevaplarınızla rahatladım bende biraz olursa anlarım o zaman insallah 🥲
Elifeminask zeynepgunes13 yok canm berrak kokusuz ve asırı bol miktarda.Senin kontrolün dısında akıyor
minismom zeynepgunes13 yok tutamıyosun bi anda bosalıyo stn ben yataktan kalkarken gelmisti suyum yani oncesinde akıntı gelicek sandım kalkmaya calısırken bianda isedim sandım hatta esime ben altıma isedim galiba dedm tuvalete kostum esimde suyunmu geldi acaba dedi 😂 umursamadım yattım bida kalkarken bianda bosaldı yine esime dedim bu su heralde cunku 2 dk once gelmisim tuvaletten cok degisik bisey ama anlasılıyo yani
Acemianney minismom Ya çarşamba gününden beri yoğun şekilde sancılarım var nefesim kesiliyor bazen ama su falan gelmedi. Dünden beri akıntım çok fazla sancılar düzenli değil ne yapmalıyım
gurbette_bir_anne zeynepgunes13 İnce ve yumuşak plastik gibi birşeyle alttan geçiriyorlar yanlış hatırlamıyorsam
minismom zeynepgunes13 yarım saat 45 dk sonra galiba su geldikten sonra dusa girdim direk sıcak suyun altında baya oyalandım belime kasıklarıma falan tuttum cıktım saclarımı kuruturken sancım basladı