tahamommy Elfklsay ben ikisini de kullanıyorum doktorum en başında ikisi de farklı alanlarda etkili dedi
[silindi] İkisinin etki ettiği yerler ve etki mekanizmaları farklı, buzdolabıyla bulaşık makinesini karşılaştırmak gibi bişey bu 🫠 coraspin oksaparın yaptığını yapamaz oksaparda coraspinin yaptığını yapamaz
Elfklsay Ben daha önce düşük yaşadım ve ikinci hamilelikte oksapar ve crospin verdi 7. Haftada oksaparı kesti ve crospin devam dedi cok detay vermedi
Birannelikmeselesi Elfklsay kan pıhtılaşmam var. Sabah oksapar akşam ecopirin kullanıyorum. Etki alanları farklı. Kızımda doğumdan sonra 4000 olan oksaparı 6000 e çıkarmıştı dokturum. Doğumdan sonra ki iyileşme süreci daha çok pıhtı oluşumasına sebebiyet veriyor. Doktorunuzun uygun gördüğü şekilde kullanın mutlaka
aslanmommy Elfklsay benimde iki dusugum vardı genetik test yaptırmadım tekrar hamile kaldığımda doktor coraspin başlattı sadece onu kullanıyorum bende şuan iğne kullanmadim
zeynep3321 Oksapar arterial yani atar damarlardaki kanı sulandırıyor coraspirin venleri yani toplar damarlardaki kanı sulandırıyor ikisininde aynı anda verilmemesinin elbette ki bi sebebi var