fatmaanuurr22 27+5 haftalığım ve baldırlarım çok ağrıyor topallayacak gibi oluyorum sizde de aynısı oluyor mu kızlar?
Slhls fatmaanuurr22 ben bacak ve kalça ağrılarından çok çektim geceleri uyuyamıyordum sebebi demir eksikliğiydi demir vitamini almaya başlayınca kesildi ağrılarım şuan ağrımıyor siz de bi vitamininize baktırın benim çok düşüktü
fatmaanuurr22 Slhls bende dün tahlil yaptırdım sağlık ocağında demirim sınırın da altında 32cikti maalesef
ElifDe Ben 18+3 üm çok ayakta kaldığımda veya yorulduğumda oluyor genellikle sağ kalçadan giriyor ayak ucuna kadar sızlıyor ama devamlı olmuyor benim canım
fatmaanuurr22 ElifDe yoruldugumda bende de oluyordu da bugün hicbirsey yapmadım ona rağmen tüm gün ağrı çektim
ElifDe fatmaanuurr22 O zaman mutlaka doktoruna danış canım mutlaka takviye verecektir Ağrı sızı çok zor gerçekten ben yorulduğumda yaşıyorum sen hep yaşıyorsun Allah yardımcın olsun 🤲🏻
fatmaanuurr22 Slhls kusmalarim çok oluyor diye son haftalarda aksattim vitaminleri içemiyorum ondan sanırım