Ay26ay_ Kızlar bu gece 3 gün olacak adetim gecikeli dün kan testi verdim 2.0 çıktı bidaha versem mi yoksa adet olurmuyum yükselir mi kafam çok karışık var gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Aysinnn Ay26ay_ degeriniz negatif yükselir mi bilemiyorum geç döllenme ihtimaline karşı gecikme devam ederse kan testini tekrar verin..Bazen hava değişimleri stres yorgunluk gibi nedenlerden dolayı da regl gecikebiliyor.
Gulsena09 Ay26ay_ hamile olsaydiniz 3 gun gecikmeyle cikardi kanda buyuk ihtimal ama gec dollenme falan olduysa cikabilir bi kac gun sonra bidaha kan verin
Eslem2112 Ay26ay_ cnm geç döllenme yaşadım bi on gğn sonraydı idrarda poizitif çıkmıştu pozitif görmeden bir hafta öncekş testim negatifti yani demem o ki herşey olabilir 🙏biraz daha bekleyip yeniden verebilirsin
Ay26ay_ Eslem2112 çok teşekkür ederim rahatlatıcı bi mesaj oldu adetim gecikmez normalde bugün 3 .günü hala bisey yok ve sarı akıntı var ara sıra kasık agrisi goguslerim de bugün ağrı ve acı gibi his var şiiş