Bnlady Izmirde ozel hastanede dogum paketleri yada dogum ucretleri nedir. Sezeryan olcak ama vajinal dogum degil
Ttugbablgn-77 Bnlady medifema muayene hariç doğum 53 bin dediler ama ikiz bebek sezeryan 2350 muayene ücreti
Nilayy95 Bnlady merhaba benim özel sigortam var ama Medical Park Hastanesi’nde geçen hafta doğum ücretini sormuştum . Doktor takipli iseniz 32.500 tl demişlerdi. Doğumun yanında ek olarak, tüm oda süslemeleri ve fotoğraf çekimi vs ücretsiz veriyorlar 🤗
Derya_y Canansrcm ben de Tınaztepe işe anlaşmayı planlıyorum, doktorunuz kim acaba? Bir de Buca hastanesini henüz görmedim, siz beğendiniz mi?
Canansrcm Bsygt95 çünkü ben haftaya doğuruyorum önceden anlaşmıştık doktorumla geçen haftada muhasebeye söyledik
Nilayy95 Bnlady inanın bilmiyorum bi medical park izmir yazın hastane yorumlarındada göreceksiniz ben doktorumdan ve hastanemden çok memnunum taaa aliağadan geliyorum orası için. Belki takipli olmayan hasta için ücret farklıdır
Bnlady Nilayy95 aradim dogum paketine 75 bin dedi +7.5 sezeryan icin belden uyusuturma yoksa onuda genel anestezili yapiyorlarmis dogumda bildigim kadariyla 50 bin dedi
Canansrcm Derya_y evet buradayım fiyatlar her şubesinde aynı ben Gamze Tunalı sucuya gidiyorum memnunum
Derya_y Canansrcm ben de eşi Gökhan hocaya takipliyim, doğumumu o yaptıracak. Allah kucağımıza almayı nasip etsin