Moonflower Koltuk yıkama makinesi almak istiyorum. Açık renk koltuklarımda lekeler var kullanıp memnun kaldığınız marka/model önerir misiniz önerilere açığım
2Princess1Mom Moonflower Ben ihlas aura cleanmax kullanıyorum. Koltuk, halı yıkama ve süpürme hepsi içinde. Çok memnunum
Turuncukadin Moonflower ben de kiwi kullaniyorum koltuk araba koltuğu vs harika yıkıyor tertemiz oldu
Moonflower gulizrr Shark stainstriker var birde ona bakacağım kiwi ya da bu marka arasında kaldım yorumları güzeldi
Aysenur222 2Princess1Mom kesinlikle katılıyorum yengemde kiwi vardı gücü iyi degil leke tamamen cıkmıyor alcaksan bir kere alınıyor kıycan paraya ihlas alcan canavar gibi makina
Moonflower 2Princess1Mom İhlas düşündüm ama evimde 2 tane süpürgem var ihlas büyük ve çok parçası var o yüzden bilemedim😄
Turuncukadin gulizrr 4325 sanırım. Çok da memnunum lekeleri de çok iyi çıkarıyor suyu çok güzel çekiyor
2Princess1Mom Aysenur222 Valla iyi ki almışım diyorum. Tek sıkıntı çok fazla parçası var nereye koyacağımı bilemiyorum. 🤭
2Princess1Mom Moonflower Ben evimdeki normal süpürgeyi sattım. 🤭 İhlas her anlamda işimi görüyor. Dediğiniz gibi tek sıkıntı parçası çok