Baştan beri çok zor geçen bir gebelikti benimki bol kanamalı zorlu bir yoldu ama elhamdülillah tamamladık🤲🏻 daha önce 2 düşüğüm olduğu için yüreğim ağzımda dolu dolu bir 9 ay gecirdim ama bana sorarsaniz o 9 ay 9 sene gibi geçti korku endişe merak inanın her hafta hastanedeydim bebeğim nasıl iyi mi diye🥺 Çok şükür 38+5 de spinal anestezi ile sezeryan oldum inanılmaz korkuyordum sezeryan doğumdan hele o ilk yürüyüş gözümde inanilmaz büyüyordu ama çok şükür o kadar güzel bir doğum oldu ki doktorum ebeler ameliyathane ekibi hepsinden bin defa Allah razı olsun hele doktorum Gül Yaman muhteşem bir doktor benimle beraber 9 ay boyunca stres de yaşadı korkuda yaşadı benimle beraber de sevindi kendisini çok seviyorum önce Rabb’im sonra da onun sayesinde bu süreci çok guzel tamamlamak nasip oldu 7 Mart Cuma günü saat 11:35 de aldım Ravza Nur’umu kucağıma şimdi yanımda uyuyor çok şükür Rabbim isteyen ve hak eden herkese bu muhteşem duyguyu yaşamayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻🌸merak ettiğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım🌸🥰