Ozge0635 fatimeyi forma girdiğinde sol üst köşede üç nokta var ona tıkla görsel ekle diyor oradan canım
fatimeyi Ozge0635 Yanıtla, yeniden adlanır, etiketleri düzenle var. Yorumda görselle ilgili bir şey var amma oradan da ekleyemiyorum(
Sila41_ fatimeyi google yw mutlu resim yazıp oraya istediğiniz fotoyu ekleyip kopyalayıp bağlantıyı buraya yapıştırın
2Princess1Mom fatimeyi https://mutluresim.com/ direkt burdan yükleyin fotoğrafı seçin, çıkan linki kopyala yapıştır yapın buraya
2Princess1Mom fatimeyi İdrarı çok damlatmışsınız boya dağılmış test bozulmuş gibi geldi bana. Tekrar deneyin bence.
Kelebekkkk34 Hatice_ozbay çok ümitlendirmekte istemiyorum emin değilim ama gölge var gibi geldi bana canım erken gebelik testiyle dene istersen
PakizEge Hatice_ozbay malesef yok :( üzmek istemem ama bende oğlumda adetime 5 gün kala yapmıştım çok silik bi çizgi vardı ama gözüküyordu yani bu baya bembeyaz
Masal777 Hatice_ozbay canm senin gecikmen varken daha köyü çıkması lazım üzmek istemem ama bunlar pek de güven olmaz yinede kan ver