Tubi1 Nur19977 Aynen doktora randevu al bi bakıt bakalım adetken de bakılan testler var diye biliyorum rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻
Ezgezg Merhaba kızlar. geçen sene dış gebelik geçirmiştim ben de 3 gündür test yapıyorm pozitif çıkıyo kan vermeye gidcm inşallah ama doğrudur dimi kimisi yalancı pozitif çıkabilir diyo prodoctor markasına şmdi foto da atcam
Ezgezg Ezgezg bat 11 mayıstı ayın 10undan beridir 3 tane test yaptm her gün böyle çıktı hastahaneye uzağız gidemiyrm şuan. Çarşamba gidcm inşallah kan vermeye ama çok korkuyrm geçen sene de pozitif çıkıp dış gebelk çıkmştı
Tubi1 Ezgezg Dış gebelikmi bilemem tabi ama kalbini bozma olumlu düşün olumlu olsun 😊 bariz varya bu yalancı pozitif olamaz hayırlı olsun
Ezgezg Tubi1 tekrarlayabilir diyolar erken öğrendm bi de keseyi görmek için de çok erken tediriginm o yüzden nasıl geçecek zaman😔
Tubi1 Ezgezg Ah canım hepimiz aynı bende dış gebelik yaşamadım ama 2 kere düşük yaptım kürtaj oldum napcan işte nasip bende çok korkuyorum ama yinede anne olmak istiyorum 😣
melanuur Ay benim de son adet tarihim 7 Nisan başlangıç 12 Nisan bitiş uygulamaya göre 11 Mayıs Regl tarihimde olmadım düzensiz zaten reglim de normal bi Aralık mı Regl tarihim bende cuma cumartesi test yapıp kan vereceğim
Tubi1 Kızlaarr elinde e nabızda çıkan haftasına göre beta değerini gösteren tablo olan var mı paylaşabilir misiniz? Bu değerler hastaneden hastaneye değişiyormu