5_erkek_annesi Kaçıncı haftada yapılıyor her hastane farklı tarihte alıyor yakın zaman’da özellikle orda sezaryen doğum yapan varsa yazabilir mi ben, 2021 yılında acil sezaryen oldum orda o yüzden plânlı bilmiyorum kaçta yapılıyor
Cacaege 5_erkek_annesi sancı yada aksi bir durum olmadığı sürece tam 39+0 a veriliyor canım. Bugün 4. Günümüz bitti çok şükür
aydnayla Merhaba benim de planlı sezaryen olacak. 38+6 ya gün vermişlerdi arayıp değiştirdiler 39+0 olması gerekiyormuş illa ki.
5_erkek_annesi aydnayla ya çok teşekkür ederim cevap için merak ediyordum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
niyetimkalpkirmamak aydnayla sürekli nst ye gitmelisin ozaman. Sancı olursa hissetmeyebilirsin. Ben hiç hissetmedim
aydnayla niyetimkalpkirmamak Kontrole de gitmedim hiç gün verildikten sonra sancı hiç yok bebeğin hareketleri iyi. 1 günümüz kaldı. Yarın sabah yatış yapacağım Allahın izniyle. Sizin gebelik zehirlenmesi mi oldu?
niyetimkalpkirmamak 5_erkek_annesi sancım vardı. Daha doğrusu nst de sancı çıkıyordu doğum sancısı ama ben hiç hissetmedim. Açıklıkta yoktu. Zaten öncesinde bir takım kendimle ilgili sorunlar yaşamıstım. Nörolojik bir durum oldu. Gözüm görmedi. direk beni sezeryana aldılar.
5_erkek_annesi Cacaege bende kendimi 39 a şartladım artık 😂gerçi erken doğum riskimiz var Rabbim hayırlısını nasip etsin sizde sağlıkla büyütün inşallah😍 darısı bizlere artık
Cacaege 5_erkek_annesi amin teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alın en geç 39+0 alınıyor daha da bekletmiyorlar. olsun en iyi ekiple en iyi doktorla iyi insanlarla karşılaş bebiş ne kadar çok içeride kalırsa o kadar iyi olur