Mariam1 Kızlar beta baktığında sizin hep değişir mi kaç kere bakıldı sağlık oçagi yapmıştı 2.30 hep acil sonra hep 0.200 tuhaf değil mi daha once de 0.45 özelde
Girlmama Mariam1 evet hastaneye gore degisir ama negatifte 2 ye kadar dusup yukselir dalgalanmalar olabiliyor bunlar normal
Girlmama Gmoli aizin sonucta virgul nerdeydi arkadas ondan bahsetmis zaten hanimefendinin testi negatif
Nazli_3009 Gmoli tamam ben bu değeri yorumladım zaten bazen o kısımda yuvarlamalar oluyor tam sayı şeklinde 1000 civarı bir değer olsa farklı yazardı 1.19 yazıyor
kalorisizpatates Kahvedelisi negatif canım bu değer 1 oluyor. Ayrıca pozitif olunca yeşil değil kırmızı oluyor değer🥹
Gizem1504 Kahvedelisi bu ekran kırmızı oluyor beta yüksek çıktığında bnm öyleydi negatif gözüküyor neden pozitif dedi doktor anlamadım
nurssmom Kahvedelisi siz bence yarın kan verin ama burda gördüm değeri 0.200 olanlarda oluyormuş Buda onun gibi 1.190 ben pozitif diye düşünmüştüm ama değil galiba siz en iyisi başka yerde tekrar kan verin
Gizem1504 Kahvedelisi bence gecikince test yapın 6 gün uzun süre ben 4 gün kala test yaptım silikti sonra koyulaşmayı takip edip adet günü verdim
buse2507 Canım adetin geçmediyse neden acele ediyorsun ki bu şekilde hem yanlış sonuç alırsın hem kafan karışır
buse2507 Kahvedelisi adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı zaten bence on gün daha bekle en azından geçerse daha net sonuç alırsın
Belisss06 2019 daki testine baktim 846 reglim bir gün gecikmisti. Bilemedim sizin daha bir hafta var binlik rakam gözüküyor