Nazli_3009 Baliimsid ayyy aşkımmmm ben senden biraz tecrübeli olup senin sürecinde heppppp yardım edeceğim ❤️❤️❤️
Eres26 Yorumlara bakıyorum herkesin doktoru farklı farklı şeyler vermiş Mesela benim çevremde ekstra omega 3 kullanan var ama benimki elenatal 2 kullan dedi + olarak omega 3 vermedi bende ekstra omega 3 alıp almama konusunda çok kararsızım
Nazli_3009 Eres26 evet herkesin doktoru farklı bir şekilde ilerlemiş elenatalın içinde varsa bence gerek yok bide yediklerinizden de omeaga alırsanız daha iyi
Mhsnogzby Nazli_3009 aynen devlet hastanesine gidiyordum yolculuk yapacağım diye özel hastaneye gitmek istemiştim o başlattı bana
Nrdnkrts Nazli_3009 ben 12 haftalikken gittiğimde demir ve decavit yazdı demiri aldım decavit almadım sgk karşılamadı regenesis kullanıyorum folikk asit içerikli multi vitamin
Kbra_gkcay Nrdnkrts regenesis kokuyormu içimi kolay mı acaba ben decavit atamadım cevapalrsaniz çok sevinirim 🙏
Tutuuu Nazli_3009 12de cinsiyyeti öyrene bildiniz mi? Benimde gelicek perşembeye randevum var 12 hafta olucak acaba öyrenir miyim ki cinsiyyeti
Nazli_3009 Tutuuu bacak arası dolu gibiydi ama kordon da olabilir dedi tam öğrenemedik yani 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman kesin netleşir dedi
Kbra_gkcay Elif3419 regenesis içimi kolay mı benim kokuya karşı aşırı hassasiyetim var ilaç kullanamıyorum doktorum regenesis dedi içtikten sonra balık kokusu falan oluyor mu?
Emirnokta Nazli_3009 prenatal life lila bir kutusu var 600 TL’ye aldm multivitamin ve 300 mg DHA içeren takviye edici gıda yazıyor.
Nrdnkrts Kbra_gkcay hayir canım kokmuyor içimi kolay ama bi kere elimde fazla bekletmistim o yüzden bi balık kokusu almıştım o yüzden bekletmeden hemen yutuyorum kardeşim hiç hap yutamiyor o içemedi
Elif3419 Kbra_gkcay hayır canım kokusu olmuyor dediğin gibi çikolata tadı zaten ağzına atınca yuttuktan sonra başka bir koku gelmiyor ama
Evremk Bende bir süre kullanmadım ilaç. 13+5 te multivitamin ve d vit kullanmaya başladım. Elenatal 2 önerdi bana doğuma kadar kullanılacakmış