Nurellaaaaaaa1212 Busss3541 bende zaten bir iki pıtırtı normal bebek hareketi değildi. 15de erken aslında kuşum biraz hassasiyet ekleniyo bünyeye bence
DuruDefne_mommy Nurellaaaaaaa1212 imkansızzz mi bilmiyorum ama bende birseyler hissetmeye başladım 12.haftaya doğru gidiyorum ama karnımda sanki balık kayar gibi pit pit hareket eden bir şey var lütfen linclemeyin ama hissediyorum normal mii 😃😃😃
Nurellaaaaaaa1212 DuruDefne_mommy linçlicek bişey yok beni doktor tasdikledi test etti onayladı doğruymus hissim 2-3 gün arayla hissediyorum bende kuşum
DuruDefne_mommy Nurellaaaaaaa1212 yaa ağlıcamm 🥺🥺ikinci gebeligim zaten doktor da erken hissedebilirsin demişti ama bu kadar erken beklemiyordum 🙈6 yıl aradan sonra özlemişimmm🥰🥰
Nurellaaaaaaa1212 DuruDefne_mommy karın derin inceyse yağlanma yoksa midede şişlik ve gaz yoksa hissediliyor gülüm. Ne zaman bağırsaklarım dolu olsa hissetmiyorum ama boş ve rahatsa tıkırdıyo içerde
DuruDefne_mommy Nurellaaaaaaa1212 yani doğru diyorsun göbekli kilolu bir insan değilim belkide ondan hissettim