Mry2020 Bumah bir hurma ile 3 bardak çay içiyorum şekerim olduğu için😥 çok acıkırsam sade kefir içiyorum
KumpirsMom Bumah ay ben bu y 🥹🥹 kütür kütür salatalık yiyorum sırf bastırsın diye yada havuç bazen cacık yapıyorum paketli gida tüketmemeye direniyorum resmen bak bazen domates yoğurt limon hafif pul biberde mis gibi oluyor ev yoğurdu yapınca yapıyorum onu bide domates güzel olunca 🥹😂
KumpirsMom MinikBrokoli kesmiyor kesmiyor karpuza başladıydım bir haftadır onuda dün doktorum çok şekerli yeme diyince kayıp ettim gitti karpuzum 🥹😂 erikte tam çıkmadı ki oturup yiyim offf depresyonlara giricem 🥹😂
Hll96 Ceviz, badem, dur kurusu, siyah üzüm, kabak çekirdeği. Bazen salatalık, havuç. Bazende sade yoğurt yada içine ceviz badem siyah üzüm koyuyorum. Türk kahvesi ve yanına bir kare bitter çikolata. Bu şekilde 😃
KumpirsMom mehtapdnz evet ya oysa neresi şekerli canımın içi 😀😀 hem serin hem sulu 😀😀 yeme dedide bende öyle arada bi kaçamak yapacağım kaçarı yok bide 35. Haftada ananasa başlıcam çok özledim gebelik boyunca ağzıma sürmedim özledim 🥹😍