Nazli_3009 PelinEtymz ben öğrenemedim ya bacak arası dolu gibiydi ama yine de tahmin de bulunmak istemedi 3 hafta sonra kontrol var 16 haftalık olacaz öğrenirim herhalde
Sudence_ Nazli_3009 şehir hastanesine gidiyorum geçen hafta gitmiştim bir şey demedi siz öğrendiniz mi🥰
Nazli_3009 Sudence_ bende öğrenemedim malesef 16 haftalık kontrolüm olacak muhtemelen o zaman öğrenmiş oluruz ama eşim görevde ve beraber öğrenmek istediğimiz için 19 haftalık olunca ben anca öğrenmiş olacam 😂😂 haber veririm tabi
ftmagkr Benim son adet 2 Şubat , geç döllenme olduğu için bi hafta geriden takip ediyoruz. İki haftada bir kontrole gidiyorum , Salı günü ikili tarama var 🙂
Minnaksurpriz SuEr_Tu1512 ben portakal ve havuç suyu içtim gitmeden. Burda görmüştüm o zaman açıyorlarmış bacakları denedim işe yaradı😁
SuEr_Tu1512 Minnaksurpriz Ben sabahları pek bişey yiyip içemiyorummm🥹 Bir dahaki randevum 2 hafta sonra o da sabah 9da, onda da zor. 15 haftalık falan olcam inşallah gösterir🙏
Minnaksurpriz SuEr_Tu1512 inşallah gösterir benim bulantılarım bitti tamamen kızımdaki kadar çok olmadı çok şükür