Erva_41 Kızlar merhaba benim adetime 13 gün kaldı ama 2 gün önce göğüs hassasiyeti başladı dokunamıyorum heleki sol göğsüme başkada hiç bir belirti yok normalde adete 1 hafta kala falan başlardı sanki baya erken başladı gibi böyle olan var mı aranızda
ZzZeynepppp Erva_41 canım bende de var test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum iki ğöğsümde şiş damarlarım belli hep uç kısımlarına dokunamıyrum
arven000 Erva_41 valla benimde çok ağrıyor şuan. Geçen aylrda dediğin gibi 2 hafta kala ağırdığı da oldu, uçları kaşındı,acıdı aklına gelebilcek her hassasiyeti yaşadım ama hepsi negatifti. Şimdi yine çok hassas ama umutlanamıyorum
Erva_41 ZzZeynepppp senin yine gecikmiş yaaa benim daha 13 gün varrrrr yumurtlama günü göğüs hassasiyeti yapar mı ki acaba
Erva_41 adatuna işte dün yumurtalama günümdü daha öncelerden hiç bu kadar erken olmamıştı hassasiyet 1 hafta kala falan acırdı daha çok yumurtlama günü öyle ağrı olur mu
Erva_41 adatuna onu bilmiyodum çünkü ilk defa bu kadar varken ağırdı yada ben önceki aylar farkında değildim herlde bilemiyorum