mucizemgelsin61 Kızlar 1 2 haftadır çok salyası akıyor sürekli tükürük çıkarıyor ağzından bide huzursuz falan sürekli emmek istiyor gibi ama istemiyor gibide çok az emiyo bırakıyor acaba diş falanmı çıkarıyor çok erken değilmi eğer çıkarıyorsa
Beyzadrs mucizemgelsin61 çıkıyorsa erken değil yeğenim de 3 aylık başladı çıkarmaya. Kimi bebiş öyle oluyor
Loveis mucizemgelsin61 canım hemen diş çıkmaz zaten önce belirtileri gelir sonra yavaştan patlamaya başlar yine 5.ayı bulur o.
Womanmom15 mucizemgelsin61 atak haftası olabilir mi yada ağzında pamukçu olabilir mi benim kızımda 2 aylik olucak salyasi cogalmaya başladı dis kokleri olusmaya başladığı için oluyormus
Srp53 mucizemgelsin61 diş çıkarma sinyalleri olabilir hemen çıkmaz zaten benimki de 2.5 aylık aşırı tükürük üretmeye başladı benim de dişim erkenden çıkmış annem öyle diyor bilemiyorum
mucizemgelsin61 Loveis Öylemii yok evet önce belirti verir zaten mutlaka ama 5 ayı bulurmu bilmiyorum bakalım🫠
mucizemgelsin61 Womanmom15 Ayyyy pamukçuk tabiki var kafayı yicem artık geçmiyor ya karbonatla temizliyorum ama hiç banamısın demiyor napıcam bilmiyorum doktora götüreyim diyorum onun için
bikbikbikaak Diş belirtileri başladıktan sonra ilk dişin gelmesi aylar sürebiliyor. Yani belirti var yarın çıkacak gibi düşünmeyin
mucizemgelsin61 Srp53 🙂🙂 bakalım pamukçukda var dilinde yaa geçmiyor nerdeyse doğduğundan beri var yani çocuğumun dilini hiç temiz görmedim
[silindi] mucizemgelsin61 pamukcuk bizde de çok uzadı bizimki ek gıdaya yakın geçti sayılır düşün o kadar uzadı çünkü ben geçer karbonatlı suyu günde 1-2 kez yaptım daha sonra cani acıyordur diye vicdan azabı yaşamaya başladım her emzirme sonrasi dilini ve göğsümü karbonatli suyla sildim 1 hafta sürmedi şükür..1-2 kota koyma her emme sonrasi sil
bikbikbikaak mucizemgelsin61 meşhur doktor Osman gönülal kendi çocuğu için sanıyorum 3 aylıkken belirtiler başladı ilk dişini 11.5 ayda çıkardı demişti bi videosunda 🥲
mucizemgelsin61 Srp53 sordum karbonatla temizle dediler 2 Ayrı doktorada sordum öyle bakmadılar tabi özellikle onun için gitmedim zaten ama yarın götürcem
mucizemgelsin61 Womanmom15 Doktor süt kalıntısıdır dedi zaten hiç öyle pek bakmadı karbonatla falan temizle dedi ama geçmiyor birde çok ileri gidemiyorum zaten ucunu anca temizliyorum
mucizemgelsin61 [silindi] Allah allah öylemi yapim bende gerçi yarın götürmeyi düşünüyorum doktora belki ilaç falan verir bide çok geriye gidemiyorumki silerlen anca ucunu temizliyorum