Kubra4200 3 günlük bebeğim, göbek bağı daha düşmedi ve göbek bağının olduğu yerde fıtıklaşma var. Bu durumu yaşayan varmı geçici bir durum mu?
Bebegim3444 Kubra4200 göbek bağı fıtığı bilmiyorum ama bizde göbek fıtığı vardı. Gaz kesinlikle olmamalı yoksa çok sisiyor aptamil conformil mama kullandım( gazlı bebekler için özel mama ) ve relaktaz gaz damlasi. Beş aylık iken gaz sorunumuz bittiğinde fıtıkta indi nornal göbeğe dönüştü.
Girlmama Kubra4200 fitik nasil bilmiyorum gobek bagi bizim 6. gun dusmustu dustikten bir gun sonra yikadim tam 7 gun yikamadim vucudundaki verniks kazeoza cok faydali daha uzun surede de dusebiliyor gobek bagi benim bebenin gobusunde de hafif minnacik bir cikinti var sizinki oyle bir seyde o normal fitik degildir ama google baktigimda inanilmaz disa dogru sivri kocaman gobek gordum oyleyse sıkıntı olabikir
bikbikbikaak 1 seneye kadar sürer, gazı olduğunda biraz daha görünür olur dedi doktor bize. Aynı şeyden bahsediyosak eğer. Sorun olacağını söylemedi
bikbikbikaak Bebegim3444 gaz kesinlikle olmamalı çok gerçekçi bi beklenti değil ya, oluyor yani mecbur
Bebegim3444 bikbikbikaak oluyor işte önlem almak gerekiyor maması damlası masajı herseyiyle. Bizimkinin biraz gazı olduğunda ikindiginda artik yumruk kadar şişiyorsu oda ayrı sancı yapıyordu. İşte özel mama falan derken çözdük işi
bikbikbikaak Bebegim3444 kaçta geçti sizin 5′te mi? 4.5′tayız biz gaz damlasını bırakmaya cesaretim yok
Bebegim3444 bikbikbikaak valla bende korkumdan 5 aya kadar kullandım ama öncesinde bıraksaydım da olurdu. Beşinci ay baktım kendi çıkartıyor artık bıraktım. Bazen sıkışma oluyordu özellikle diş zamanında o zaman çok az kullandım. Dört buçuk aylık gibi inmeye başladı beş de artık farkediliyordu indigi beş buçuğa doğru tamamen bitti.
bikbikbikaak Bebegim3444 yani kendi çıkarıyor bizimki de ama bazen sıkıştırıyor özellikle geceleri. Çok kullandıkça da acaba bağırsaklarını tembelliğe mi alıştırıyoruz diyorum :/
Bebegim3444 bikbikbikaak onu bende çok düşündüm ama kullanmasak Fitik azitiyor bu sefer. Kendi çıkarmaya başladıysa süper o zaman masallah erken başlamış sizinki. İşte gündüz biraz daha hareketli oldukları için çıkıyor da gece zor oluyor evet. Gündüz kestiniz mi kesmediyseniz yavaştan kesin sadece akşamları verin bir iki gün deneme yapın baktınız gaz oluyor o zaman tekrar başlarsınız. Sizin Fitik çok büyük mu.
bikbikbikaak Bebegim3444 hafif oturmaya başladıkça herhalde bağırsaklar daha iyi çalışıyor 🥲 yok kesmedim henüz önce damla sayısını azaltayım sonra da sabah keseyim doğru diyorsunuz bi deneyeyim