Sila41_ Ber16 bebeğini hissetmişsin canım bende 16 da damar atması gibi hissettim 1 kere sonra arada nadiren baloncuk patlaması gibi damar atması gibi hissettim 3 4 kere daha birkaç gün arayla tam olarak tekme hissetmeye 19 da başladım ama
AysuPolat Ben 21 haftalık arada sanki minik minik pıt pıt diye yada biri elini gezdiriyor da karnım kaşınıyor gibi bugün hiç hissetmedim. 2. 3. Günde bir arada hissettim. Üç defa falan neden geciktiki
2boysmother Ber16 amin aminnn inşallah kuzum benim 🤲🏼❤️ evet insan ikisini de tatmak istiyor ama Rabbim böyle uygun görmüş diyelim artık birbirlerine arkadaş olurlar 🤗 burda tahminde herkes bana kız demişti hiç erkek diyen olmamıştı 🙈 sen atmışmıydın 🥰
Ber16 2boysmother arkdas olurlar evet kuzum bende ona seviniyor rabbim böyle istemiş dediğin gbi hayrlisi buymus hepte öyle dua etmistm 😌😌😌🙏 burda bana erkek diyende oldu kız diyince ben buraya inanmıyorum artk 😁😁 zaten makarasina atmıştım ilk inanmadm sonrada kuzum ya iki seçenek var ztn atiyolar tutarsa 🤔😁❤️
SuEr_Tu1512 1Kubra_ Yavrum cinsiyeti belli mii☺️ Genelde hareketli olanlara erkek, sakin olanlara kız diye okudum da o yüzden sordum🤭