GirlandBoy_Mom Kızlar eşimin tamamlayıcı özel sağlık sigortası var işyeri yaptı bu sigortayı benimde yararlanabilmem için nereye başvuru yapmamız gerek bilgisi olan varmı?
staRmama GirlandBoy_Mom sen yararlanabiliyor musun ki benim babama da iş yeri yapmıştı sonra babam anneme kendisi yaptırdı
Yuuki GirlandBoy_Mom Bence direkt sigorta şirketini ara sonuçta onlarla alakalı bir durum bu, ama eşimde de var iş yeri yaptırdı onun sigorta firması böyle bir şey karşılamıyor
GirlandBoy_Mom staRmama bilmiyorum ki kuzum oluyormu işte eşime yapmış işyeri bende yararlanabiliyormuyum aceba
staRmama GirlandBoy_Mom benim annem yararlanmadı yani ayrıca yapıldı ona ama bilemiyorum tam üstte kalsın bilenler vardır
GirlandBoy_Mom Yuuki aradık ama şuan aktif olmadığı için bilgi verilmedi ayın 5 inden sonra aktif olacak eş ve çocuk yararlanamıyor şuan kişiye özel onu biliyorum ama başvuru vs yaparak yararlanılabilirmi onu merak etmiştim
Ayseguls_baby Benim eşimin de özel sağlık sigortası var ama ben yararlanamıyorum ayrıca sana da yapılması lazım. Hamileyim, bebekte yararlanamayacak doğar doğmaz işyerinde bebek için başvuru yapacak
GirlandBoy_Mom Ayseguls_baby aynı sigortadan yararlanılmıyor ozaman anladığım kadarıyla başvuru vs ile
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım sadece eşine yaptılarsa kullanamazsın eşinin sanada yaptırması gerekiyor. Büyük ihtimalle sadece eşine yapmışlardır
GirlandBoy_Mom Melissayda evet canım ona yaptılar da işte başvuru vs ile oluyor mu onu merak ediyorum
Ayseguls_baby GirlandBoy_Mom eşiminde türkiye sigorta 3 senelik evliyiz yararlanamıyorum canım bana da ayrıca yapılması lazımmış
GirlandBoy_Mom Ayseguls_baby öylemi canım teşekkür ederim bizde oluyor mu diye merak ettik de arayınca bilgi de verilmedi aktif olmadığı için